In 7 stappen een effectief team

Wil jij een (nog) effectiever team? Kom dan naar het seminar ‘In 7 stappen een effectief team’.

In 7 stappen een effectief team! Personal & Business Improvement

In 7 stappen een effectief team!

Tijdens dit seminar leer je:

  • Hoe je doelen bereikt met je team
  • Hoe je een effectiever team creëert.
  • Hoe je tot een zelfstandig team komt.
  • Hoe je team minder afhankelijk van jou wordt.
  • Wat je moet doen om niet alles continu te moeten managen.
  • Hoe je jouw team persoonlijk laat groeien.

Verder leer je in dit seminar wat er nodig is om tot een effectief team te komen en betere resultaten te krijgen.
Je werkt van Lijderschap naar Leiderschap. Je team wordt minder afhankelijk van jou als manager.
Je laat je team groeien en niet in de laatste plaats jezelf. Je houdt meer tijd over en krijgt meer plezier in je werk.

Wat krijg je mee?

Je krijgt naast test resultaten van je huidige profiel en waar je op dit moment staat in je benadering met je team, ook antwoorden op vragen mee zodat je direct na het seminar kunt starten met je team aan een beter resultaat!

Dit soort seminars kosten normaal rond de € 2.000,- per dag.
Wij hebben een seminar ontwikkeld die € 497,- kost. Dat hebben we gedaan omdat we willen dat zoveel mogelijk leiders, managers en ondernemers dit seminar volgen. Dat zoveel mogelijk teams effectief en met plezier gaan werken.

Om die laatste reden en omdat we graag aanvullende informatie willen hebben bieden we je de mogelijkheid om voor € 97,- het seminar te volgen door een kort onderzoek in te vullen.
Je kunt kiezen wat je wilt doen.

Meld je aan voor het seminar op 19 januari:
In 7 stappen een effectief team
“van Lijderschap naar Leiderschap”.

Ik wil geen kort onderzoek doen en meld me gewoon aan

[maxbutton id=”7″]


Aanmelden voor het seminar met een kort onderzoek

[maxbutton id=”6″]

Schrijf je snel in want vol =vol.

“Hoe creëer je meer overzicht, meer tijd en een positief en zelfstandig team?” is een vraag die ik vaker krijg en is iets wat ik in mijn leiderschap ook altijd zoveel mogelijk probeer toe te passen.
Ik leg je tijdens het seminar uit hoe je dat kunt doen.

bilthoven

Locatie in Bilthoven

Wat zeggen anderen van onze seminars en workshops:

Willem van Offerden – OR Secretaris, GVB Verhelderend! Zaken worden benoemd die door de waan van de dag in vergetelheid zijn geraakt. Goed om mee te maken! Leiderschap Seminar

Ron de Smits – Bedrijfsleider, Splinter Voice & Data Prima, nuttig en direct toepasbaar! Leiderschap Seminar.

Henriëtte Dekkers – Akzo Nobel Ik heb meegedaan aan de workshop “Controleren of Motiveren”. De middag is als zeer interactief ervaren door mij. Goede mix van bedrijven. Door alle input van de betrokkenen maar ook de prettige ontspannen sfeer is het een middag waarop veel informatie gegeven wordt en ik de handvatten heb gekregen die mij verder kunnen helpen in mijn werk.

Marc Grootscholten – Directeur Improvement centrum GreenQ Goed om mee te maken waar altijd weer zaken aangescherpt kunnen worden.

Johan van Barneveldt – Commercieel directeur, Bunnik Plants Was leuk en leerzaam om over dit specifieke onderwerp te horen en te praten. Je wordt weer alert op specifieke punten. Leiderschap Seminar.

Ben Schoenmaker – Schoenmaker Bedrijfsjuridisch Advies De workshop ‘Controleren of Motiveren’ was erg inspirerend. Het biedt leidinggevenden goede handvaten om vanuit een breder perspectief medewerkers te stimuleren hun bijdrage te leveren aan een optimale bedrijfsvoering. De onderlinge uitwisseling met andere managers voegde daar nog een extra dimensie aan toe. En dat op een top locatie in Aalsmeer. Van harte aanbevolen!

Fabian Sloos – Sloos ICT Prima sessie met P&B Improvement! Ik heb in de middagsessie met als onderwerp ‘Motiveren of controleren’ een inspirerende methode op bekijken van leidinggeven ontdekt. De essentie zit er in om te letten de motivatie als hoofd focus te houden en vooral vooraf werkafspraken te maken met de medewerker. Vaak is vermoeden dat er iets niet klopt cq controleren al te laat als je je bedenkt dat de medewerker niet eens van je weet dat je juist die kwaliteitscriteria als belangrijk ziet. Vanaf nu een eerlijke kans voor opdrachtgever cq leidinggevende als opdrachtgever cq medewerker.

Anneke Stuij – Praktijk Anneke Stuij Erwin duikt diep in je antwoorden, tot duidelijk wordt wat er achter zit. Gericht op praktische ondersteuning en hulp. Dat is heel nuttig en leerzaam.

Roel Baardman – Bedrijf: Bonus Erwin confronteert zonder confronterend te zijn, is plezierig in de omgang zonder het doel uit het oog te verliezen.

Rin Vastrick – Orion Goed antwoord op mijn vragen. Fijne tools meegerekegen om mee te werken. Ik geef de training een 10.

Margarita Lourido – Switch! De training was geweldig. Veel interactie en deelname van alle aanwezigen. The trainer is een goede leider en de acties waren duidelijk en makkelijk te leren. Ik ben heel blij met deze training. Dank je wel! Ik geef de training een 10.

Erik van Waveren – Van Waveren Advies, Business Development & Interim Management. Bij P&B Improvement 2 workshops gevolgd, ‘de kunst van het leiding geven’ en ‘leidinggeven en communicatie’. Mijn persoonlijke insteek was vooral ‘opfrissen van kennis’ en aan die doelstelling is P&B volledig tegemoet gekomen. Met behulp van overzichtelijke powerpoint presentaties, een uitermate heldere toelichting en volop kansen voor de deelnemers om direct in te haken, weten de mensen van P&B Improvement er een boeiende middag van te maken. De locatie Paviljoen Westeinder is in alle opzichten aangenaam en de mogelijkheid na afloop van de workshop een glas te drinken en ervaringen uit te wisselen met de andere deelnemers zorgt voor een prettige en zinvolle afsluiting van de middag.

Meld je aan voor het seminar op 19 januari:
In 7 stappen een effectief team
“van Lijderschap naar Leiderschap”.

Ik wil geen kort onderzoek doen en meld me gewoon aan

[maxbutton id=”7″]


Aanmelden voor het seminar met een kort onderzoek

[maxbutton id=”6″]

Schrijf je snel in want vol =vol.

Praktische informatie

Kaart Bilthoven

Kaart Bilthoven

Het seminar vindt plaats op 19 januari in Bilthoven (Frans Halslaan 68, 3723 EH in Bilthoven).
Je bent welkom vanaf 9:30 uur en we starten om 9:45 uur.
De lunch is inclusief net als koffie, thee en water.
Het programma eindigt om 17:00 uur.