Over ons

WIJ OPTIMALISEREN LEIDERSCHAP, BRENGEN STRUCTUUR EN HELPEN MENSEN HET BESTE UIT TEAMS TE HALEN – PERSONAL IMPROVEMENT & BUSINESS IMPROVEMENT.
Personal & Business Improvement

Personal & Business Improvement is in 2010 opgericht door Erwin en Joost Siereveld. Wij werken samen met ervaren, enthousiaste en resultaatgerichte mensen die met plezier werken aan de voor jou benodigde verbeteringen voor jezelf en je organisatie.
Wij (Personal & Business Improvement) helpen ondernemers, managers en leidinggevenden, die echt wat willen veranderen aan hun team en aan henzelf.

Hoe kunnen wij doen wat we doen?

Wij hebben in meerdere functies leiding gegeven aan verschillende mensen en professionals in verschillende branches gedurende minimaal 20 jaar. We volgen nog steeds trainingen, seminars, workshop en halen daar het beste uit om aan jou mee te kunnen geven.

Wij hebben leiding gegeven aan mensen uit verschillende culturen in zowel Nederland als België. Wij kennen de meeste problemen en kunnen die door onze ervaring ook voor en met u oplossen.

Voor wie?

Wij werken alleen met leiders die:

  • Verschil willen maken.
  • Mensen zijn van de praktijk. Van het doen!
  • Snel willen groeien.
  • De huidige situatie willen veranderen en dat ook durven.
  • Echt iets willen betekenen voor de organisatie en de medewerkers.
  • Hun team willen laten groeien in kwaliteit.

Waarom Personal & Business Improvement?

Wij hebben de ervaring in de praktijk en klanten geven aan dat ze zeer blij zijn met onze aanpak. Ons doel is niet het trainen, coachen, begeleiden, testen en in kaart brengen van processen. Ons doel is het optimaliseren en verbeteren met resultaat. Wij maken gebruik van professionele tools zoals assessments en zien trainen, coachen, begeleiden, testen en in kaart brengen van processen als middel om het doel te bereiken.

Belangrijk is dat we ook kunnen borgen dat de veranderingen blijvend zijn. Zowel bij de persoon als de organisatie. Hierdoor gaat het niet alleen om een momentopname maar om een blijvend resultaat!

Door onze expertise te gebruiken en over te brengen, zien we significante verbeteringen bij klanten waar wij en de klant blij van worden.

Onze visie is dan ook: Gebruik maken van talenten en sterke punten zorgt voor plezier in het werk bij managers én bij medewerkers.

We helpen je krachtiger te zijn in werk. Want vanuit kracht komt actie.

Dat doen we door de persoonlijke trajecten en de praktijkgerichte aanpak. De focus ligt niet zozeer op de theorie en wat je kan doen. Onze aanpak focust op hoe en waarom je doet wat je doet. Dan kan je veranderen met als belangrijkste factor DAT je volhoud wat je veranderd.