Referenties

Ervaringen van deelnemers aan eerdere seminars, workshops en expertsessies.

Verhelderend! Zaken worden benoemd die door de waan van de dag in vergetelheid zijn geraakt. Goed om mee te maken!
Leiderschap Seminar

Willem van Offerden

OR Secretaris, GVB

Goed om mee te maken waar altijd weer zaken aangescherpt kunnen worden.

Marc Grootscholten

Directeur Improvement centrum, GreenQ

Prima sessie met P&B Improvement! Ik heb in de middagsessie met als onderwerp ‘Motiveren of controleren’ een inspirerende methode op bekijken van leidinggeven ontdekt. De essentie zit er in om te letten de motivatie als hoofd focus te houden en vooral vooraf werkafspraken te maken met de medewerker. Vaak is vermoeden dat er iets niet klopt cq controleren al te laat als je je bedenkt dat de medewerker niet eens van je weet dat je juist die kwaliteitscriteria als belangrijk ziet. Vanaf nu een eerlijke kans voor opdrachtgever cq leidinggevende als opdrachtgever cq medewerker.

Fabian Sloos

Sloos ICT

Goed antwoord op mijn vragen.
Fijne tools meegerekegen om mee te werken.
Ik geef de training een 10.

Rin Vastrick

Orion

Prima, nuttig en direct toepasbaar!
Leiderschap Seminar.

Ron de Smits

Bedrijfsleider, Splinter Voice & Data

De workshop ‘Controleren of Motiveren’ was erg inspirerend. Het biedt leidinggevenden goede handvaten om vanuit een breder perspectief medewerkers te stimuleren hun bijdrage te leveren aan een optimale bedrijfsvoering. De onderlinge uitwisseling met andere managers voegde daar nog een extra dimensie aan toe. En dat op een top locatie in Aalsmeer. Van harte aanbevolen!

Ben Schoenmaker

Schoenmaker Bedrijfsjuridisch Advies

Bij P&B Improvement 2 workshops gevolgd, ‘de kunst van het leiding geven’ en ‘leidinggeven en communicatie’. Mijn persoonlijke insteek was vooral ‘opfrissen van kennis’ en aan die doelstelling is P&B volledig tegemoet gekomen. Met behulp van overzichtelijke powerpoint presentaties, een uitermate heldere toelichting en volop kansen voor de deelnemers om direct in te haken, weten de mensen van P&B Improvement er een boeiende middag van te maken. De locatie Paviljoen Westeinder is in alle opzichten aangenaam en de mogelijkheid na afloop van de workshop een glas te drinken en ervaringen uit te wisselen met de andere deelnemers zorgt voor een prettige en zinvolle afsluiting van de middag.

Erik van Waveren

Van Waveren Advies, Business Development & Interim Management.

Ik heb meegedaan aan de workshop “Controleren of Motiveren”. De middag is als zeer interactief ervaren door mij. Goede mix van bedrijven.
Door alle input van de betrokkenen maar ook de prettige ontspannen sfeer is het een middag waarop veel informatie gegeven wordt en ik de handvatten heb gekregen die mij verder kunnen helpen in mijn werk.

Henriëtte Dekkers

Akzo Nobel

Was leuk en leerzaam om over dit specifieke onderwerp te horen en te praten. Je wordt weer alert op specifieke punten. Leiderschap Seminar.

Johan van Barneveldt

Commercieel directeur, Bunnik Plants

Erwin confronteert zonder confronterend te zijn, is plezierig in de omgang zonder het doel uit het oog te verliezen.

Roel Baardman

Bonus

De training was geweldig. Veel interactie en deelname van alle aanwezigen. De trainer is een goede leider en de acties waren duidelijk en makkelijk te leren. Ik ben heel blij met deze training. Dank je wel! Ik geef de training een 10.

Margarita Lourido

Switch!

Erwin duikt diep in je antwoorden, tot duidelijk wordt wat er achter zit.
Gericht op praktische ondersteuning en hulp. Dat is heel nuttig en leerzaam.

Anneke Stuij

Praktijk Anneke Stuij